Het mooiste tijdverdrijf: dansen op toekomstmuziek.

 

Babymassage

Baby massage

Onder het kopje workshop

Plan hier de babymassage

Als uw baby last heeft van:

Dan kan babymassage hier verandering in brengen!!

De positieve effecten van babymassage:

Door de baby regelmatig te masseren worden de zintuigen van het kindje geactiveerd. Kan je beter binden met je baby. Slaap- en eetritme verbeteren en de ongemakken van eventuele darmkrampjes kunnen beter opgevangen worden. Babymassage stimuleert de bloedsomloop en het helpt voedingsstoffen en zuurstof naar alle delen van het lichaam te transporteren.

Baby’s die veel huilen en/of erg onrustig zijn, worden door de babymassage gerustgesteld en ontspannen. Baby’s die zich overstrekken, hebben ook duidelijk baat bij regelmatige babymassage.

De babymassage ondersteunt ook het immuunsysteem, dit betekent dat kleine klachten, zoals hoesten en verkoudheid, makkelijk kunnen worden afgeweerd of in elk geval niet wekenlang aanhouden.

Tenslotte ook niet onbelangrijk, babymassage helpt te hechten. Het is ontspannend en bevordert het vertrouwen voor zowel ouder als kind. Een heerlijk rust moment voor jullie samen!

In 3 x van ongeveer 30 minuten leer je dan in alle rust je kindje masseren, en op een tijdstip dat het jou en jouw kind het uitkomt.

Prijzen

Baby Massage (individueel)
3x 30 min 
€ 81,- Bij jou thuis? Dan worden er reiskosten gerekend.

Comment uit gastenboek:

Wat een geweldige ervaring voor moeder en kind de babymassage! Mijn kindje vindt het heerlijk en geniet er zichtbaar van. Het is ontspannend bovendien voor beiden en heeft geholpen bij de wel bekende buikkrampjes. Na 8 weken al doorslapen fantastisch. Dank je wel Christel! Anoniem

 

Plan hier de babymassage onder kopje ontspannings massage
 

Voor Massage, Workshops, Zumba, Yoga, Pilates en Webshop in Wijk bij Duurstede, Cothen, Langbroek, Rijswijk, Doorn, Maarn, Werkhoven en Odijk